Har du tankar om självmord? Saknar du någon som inte orkade leva längre? Arbetar du med att förhindra suicid? Var med i vår månad för livet!

Region Örebro län Region Örebro län

Vi står bakom En vecka för livet

En viktig del i det suicidpreventiva arbetet är samarbete och arbetet med En vecka för livet är en avspegling av just detta. Fokusveckan är ett resultat av samverkan mellan Region Örebro län, länets tolv kommuner, blåljuspersonal, näringsliv och civilsamhället. Tillsammans har alla bidragit med olika initiativ för att göra veckan möjlig.

Vi som ligger bakom fokusveckan är en arbetsgrupp som består av sjukvårdspersonal från Region Örebro län, medarbetare från varje länsdels folkhälsoteam och länssamordnare för suicidpreventivt arbete. 

Suicid är ett folkhälsoproblem som förutom förlusten av människoliv leder till stort psykiskt lidande och försämrad hälsa hos efterlevande och andra berörda. Syftet med En vecka för livet är att se, uppmärksamma och agera kring problematiken psykisk ohälsa och suicid.

Att jobba med att förebygga suicid förutsätter samarbete och samverkan. Många aktörer är viktiga i det suicidförebyggande arbetet. Vi är både stolta och glad över våra sponsorer. Stort tack för att ni är med och hjälper till att göra En vecka för livet möjlig. 

 

Samverkanspartners till En vecka för livet

 

cheer unlimited.png     cropped-gullbergs-sten-och-fasadvard-logotype.jpg     Logga Luftslott.jpg

CLARION LOGGA.png     HK_orebro_sv.jpg     JAP logo.jpg

hoppets lopp.png           KFUM-ÖREBRO-1.png          Logotyp - Sydnärkes folkhälsoteam.png

 

kommunlogotyp_farg_300dpi.png          Spelrum.png     Medborgarskolan Logo Blå RGB.png

Logga Frida Boisen.png          Under vingen logga.png

Stjärnkliniken.jpg     road rental.jpg     suicid zero.png

Örebro Skylt & Dekor logo.png        Triova logo.png  

Marieberg_Galleria_Advertlogo_fd_blc.jpg  Sensus.png

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 1 juli 2024