Har du tankar om självmord? Saknar du någon som inte orkade leva längre? Arbetar du med att förhindra suicid? Var med i vår månad för livet!

Region Örebro län Region Örebro län

Samtal kring bemötande

Samtalet är för dig som vill möta deltagare, kunder, arbetskamrater och medmänniskor på ett inkluderande sätt. Kanske är du chef, ledare i en grupp eller aktiv i en förening, oavsett sammanhang så är du varmt välkommen att delta!

Arrangemanget vänder sig till dig som önskar lära dig mer kring bemötande och vill dela dina tankar och erfarenheter. Cecilia Lindwall från Autism Örebro Län och Skolprojektet inleder samtalet med sina tankar och kunskaper kring bemötande för att sedan öppna upp för ett samtal kring ämnet.

Ett gott bemötande det innebär att ha förståelse och öppenhet för personens situation. Det kan till exempel vara erfarenheter av svår uppväxt, trauma, funktionshinder och funktionsnedsättning. Ett gott bemötande kan ibland vara avgörande för en individs mående och upplevelse av en situation.

Praktisk information

Datum och tid

16 september kl. 17:30-19:00

Program:

Cecilia Lindwall från Autism Örebro Län och Skolprojektet inleder samtalet med sina tankar och kunskaper kring bemötande för att sedan öppna upp för ett samtal kring ämnet.

Plats

Studieförbundet Vuxenskolan, Fabriksgatan 8, Örebro

Målgrupp

Kanske är du chef, ledare i en grupp eller aktiv i en förening, oavsett sammanhang så är du varmt välkommen att delta!

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 26 juni 2024