Har du tankar om självmord? Saknar du någon som inte orkade leva längre? Arbetar du med att förhindra suicid? Var med i vår månad för livet!

Region Örebro län Region Örebro län

Hälsa för hela livet

Föreläsning på Kulturkvarteret av Lena Axelsson Svedell om hur fysisk rörelse påverkar det psykiska måendet. Fontänhuset Örebro kommer även att informera om sin verksamhet och pågående projekt ”hälsa för hela livet”.

Ingen anmälan, bara att komma till Kulturkvarteret.

 

 

Praktisk information

Tid

7 oktober kl 16:00-18:00

Plats

Kulturkvarteret, Fabriksgatan 4, Örebro

Målgrupp

Personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa, anhöriga, yrkesverksamma, beslutsfattare, arbetsgivare och intresserad allmänhet.

Arrangörer

lena-axelsson-svedell.jpg

Lena Axelsson Svedell legitimerad fysioterapeut, specialist i mental hälsa samt doktorand vid Örebro universitet.


Fontänhuset är en verksamhet för människor med psykisk ohälsa. Vi erbjuder en arbetsinriktad rehabilitering som tar till vara på människors förmågor, kunskap och kreativitet. Hos oss är varje person efterfrågad, viktig och önskad. Vi hjälper till att bryta isolering och skapar mening och struktur i vardagen. Här finns möjlighet att sätta egna mål och arbeta utifrån sin förmåga. Vi erbjuder stöd och support för att komma vidare med praktik, arbete och studier. Utöver det erbjuda friskvårdsaktiviteter och sociala aktiviteter.

 

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 14 juni 2024